ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ

ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ

Spanakoruzo

Κόβουμε το σπανάκι σε μεγάλα κομμάτια. Σε μιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σπανάκι και τον άνηθο. Μετά από τρία λεπτά προσθέτουμε το ρύζι και  δύο ποτήρια νερό. Αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο λάδι εάν δούμε ότι χρειάζεται. Ανακατεύουμε και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά. Σερβίρουμε όταν το ρύζι έχει απορροφήσει όλα τα υγρά και έχει φουσκώσει.

Υλικά

1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο, 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο, 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο, 3 – 4 φρέσκα κρεμμύδια με τα φύλλα τους,  1 φλυτζάνι ρύζι γλασέ,   άνηθο, αλάτι, πιπέρι

Advertisements

About Kalimera! - Gia Sena!

General Issues (photos, history, culture, relegion)
This entry was posted in ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ - ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ

  1. Ο/Η ΚΛΕΑΝΘΗ ΧΡΥΣΟΥ λέει:

    Ετσι το φτιαχνω και εγω.Ειναι υπεροχο. ΚΛΕΑΝΘΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s