ΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΙ

ntomata (6)Υλικά

3 – 4 φύλλα μαϊντανό, δυόσμο ή και βασιλικό.
2 κουταλιές της σούπας φυτική μαργαρίνη
200 γραμ. αλεύρι
αλάτι, πιπέρι ή πάπρικα
7 μεγάλες ώριμες τομάτες
2 κρεμμύδια

Λάδι για τηγάνισμα.

NTOMATOJEFTEDES

Εκτέλεση

Βάζετε τις ντομάτες στο μπλέντερ και τις πολτοποιείτε. Στον πολτό τομάτας προσθέτε τα ψιλοκομένα κρεμμύδια και τον μαϊντανό το δυόσμο ή και το βασιλικό . Προσθέτετε το αλεύρι σιγά-σιγά και ανακατεύετε. Αν το μείγμα είναι νερουλό, ρίχνετε περισσότερο αλεύρι. Προσθέτετε τη μία κουταλιά μαργαρίνη, το αλάτι,  το πιπέρι και ανακατεύετε.

TOMATESΤηγανίζετε τους τοματοκεφτέδες σε λάδι και μαργαρίνη για να γίνουν πιό νόστιμοι.  Ρίχνετε το μίγμα τοματοπολτού στο τηγάνι σαν γεμάτη  κουταλιά της σούπας.  Αφήνετε τους τοματοκεφτέδες να ροδίσουν για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Τους τοποθετείτε σε πιατέλλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Καλή σας όρεξη!

Advertisements

About Kalimera! - Gia Sena!

General Issues (photos, history, culture, relegion)
This entry was posted in ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ - ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s