Μουχαλεμπί με ροδόνερο

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με την κρυσταλλική ζάχαρη και τα τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπολ διαλύουμε το κορν φλάουρ σε 100 γρ. κρύο νερό ανακατεύοντας με έναν αυγοδάρτη. Λίγο πριν βράσει το γάλα, ανακατεύουμε ξανά το κορν φλάουρ και το αδειάζουμε στην κατσαρόλα.
mouxalempi
Αφήνουμε το μείγμα να βράσει ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει και να αρχίσει να κοχλάζει. Αδειάζουμε σ’ ένα μικρό και χαμηλό ταψί, που έχουμε βρέξει ελαφρώς (θα μας διευκολύνει στο ξεφορμάρισμα). Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει στο ψυγείο. Κόβουμε τετράγωνα κομμάτια και τη σερβίρουμε με αρκετή άχνη και ροδόνερο.
Πηγή: .steliosparliaros.gr/efkola/efkola-kremes-mous/mouxalempi-rodonero/#sthash.0fuxrYdL.dpuf
Advertisements

About Kalimera! - Gia Sena!

General Issues (photos, history, culture, relegion)
This entry was posted in ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s